Parterapi online:  Kärleken i Fokus

Parterapi & Familjerådgivning online 

Kärleken i Fokus

Parterapi

 

Att leva ihop med en annan människa är en fantastisk möjlighet att utvecklas. Vi möter våra djupaste rädslor och största förväntningar när vi gör oss sårbara och nåbara i en relation.


I en relation möter vi ofta våra egna och den andres obearbetade tanke- och känslomönster. Det krävs mod och tålamod för att reda ut vem som bär ansvaret för våra tankar och känslor när vi t.ex. hamnar i konflikt eller när relationen låser sig. 


Det är alltid lönt att ge kärleken en chans att bli återfunnen. Vi jobbar därför tillsammans för att lära oss att se och förstå den andre och för att uttrycka våra behov på ett effektivt sätt. Tillsammans jobbar vi för att skapa den tillit vi behöver för att leva i trygga relationer.

Jag kommer att coacha er i denna process.Boka ett kostnadsfritt introsamtal på videolänk:

Ring 0768-710983 eller maila mig.
Familjeterapi


Att bli en förälder och bilda familj är nog en av livets största händelser. Att bli förälder innebär en stor och ibland överväldigande förändring. Barnen har stora behov och är mästare på att utmana och uppmärksamma våra ömmasta punkter. Relationen kan sättas på prov. Våra egna anknytningsmönster från vår uppväxt kan vara i vägen för en bra relation med våra barn. Mycket behöver falla på plats.


Kunskapen finns inom dig, men den behöver ibland hjälp för att bli tillgänglig. 


Jag kommer att coacha er i denna process .


Boka ett kostnadsfritt introsamtal på videolänk:

Ring 0768-710983 eller maila mig.


Enskilt samtalsterapi


Relationen med dig själv är den viktigaste i livet. Tankar och känslor om oss själva och andra flödar hela tiden genom vårt medvetande.
Du kan lära dig att möta dina egna tankar och känslor med medvetenhet och acceptans. Det öppnar upp för helt nya möjligheter att växa som människa, är en viktig nyckel till vårt psykiska välmående och är centralt för vår förmåga att relatera till andra. 


Jag erbjuder en atmosfär av acceptans där dina personliga teman får lov att komma till tals, bli sedda, integrerade och läkta.


Jag kommer att vara din coach i din alldeles egna process.


Boka ett kostnadsfritt introsamtal på videolänk:

Ring 0768-710983 eller maila mig.