Parterapi online:  Kärleken i Fokus

Parterapi & Familjerådgivning online 

Kärleken i Fokus

Vad klienter säger 

Vi kände oss trygga och fick flera hjälpmedel

"Vi började i parterapi på grund av en depression som skapade stora problem mellan oss. Yoshi hjälpte oss att se hur våra olika beteenden triggade onda cirklar, hur vi hanterar konflikter på olika sätt, hur vi visar kärlek på olika sätt m.m. Yoshi kunde också ta vissa av samtalen med fokus på grunden till depressionen hos en av oss, vilket hjälpte mycket. I slutet av våra samtal hade vi inte bara tagit oss igenom den mycket smärtsamma period där vi började, utan också tagit itu med flera andra underliggande problem som vi haft långt innan. Yoshi är lyhörd, snabb på att läsa reaktioner (även genom en skärm) och mycket lätt att prata med. Vi kände oss trygga och fick flera hjälpmedel som direkt gjorde skillnad. / J&C"

Kunskap & Medmänsklighet

"Vill rekommendera Yoshi till dom som känner behov av detta stöd. Så tacksam för hans medmänsklighet och stor kunskap och vilja att hjälpa. Lycka till Yoshi i detta! / Daniel

Fått viktiga insikter

"Tack vare hjälp från Yoshi har vi fått viktiga insikter om oss själva och varför vi reagerar som vi gör. Yoshi har lärt oss hur vi ska hantera, tänka, ta emot och omhulda de känslor och tankar som kommer. Vi har fått en bättre relation och viktiga redskap att använda då vi möter problem. "


         Sara och Tomas


Fått strategier

"Tack Yoshi för din hjälp i de här samtalen mellan mig och min dotter, där vi har fått strategier för att bygga på vår relation! Tänker att du har en god fingertoppskänsla för hur och vad som behövs i stunden i samtalen, samtidigt som du förmedlar en känsla av att du verkligen bryr dig om, och det är värdefullt. Tack återigen - ser fram emot vår "follow-up"!/ML"

Professionella och ödmjuka samtal

"Tack Yoshi för all din hjälp! Du ringade snabbt in våra negativa mönster och problem med dina professionella och ödmjuka samtal med oss! Kan varmt rekommenderas till andra!

Monica och Stefan

Positivt överraskad

"Vi vill ta tillfället i akt och rekommendera Yoshi till andra, för i en svår fas av vårt äktenskap hjälpte han min man och mig att hitta varandra igen. Efter det första samtalet blev min man positivt överraskad eftersom han hade förväntat sig något annat. Och så använde Yoshi övningar som vi lärde oss av honom för att lära oss att behärska vissa situationer och inte missförstå dem. Jag kan bara rekommendera alla par att prova detta (om det behövs) eftersom Yoshi gör det bra! Och vi vill tacka Yoshi igen för hans hjälp."


Sonia och Martin

Lyssnar in

"Vi kontaktade dig för att bättre förstå våra tonårsbarn samt att hitta tillbaka till varandra i vår par-relation. På ditt sensibla sätt lyssnar du dig in i vår situation och coacha oss för att bli medvetna om våra egna känslor, vad dessa gör med oss när de kommer upp och hur vi kan hantera dem. Ödmjukt och försiktigt vägleder du oss att identifiera våra fastkörda tanke- och beteendemönster i relationen till varandra och våra barn, som vi sedan tränar att förändra med hjälp av dina tips och övningar. Vi är fortfarande mitt i förändringsprocessen och känner redan nu att vi har kommit närmare i vår kommunikation och därmed också vår relation till våra barn och till varandra.


Tack för att du finns.

M och S / Västra Götaland“

Har hjälpt mig


"Käre Yoshi,
Jag vill tacka dig så mycket. Samtalen med dig har hjälpt mig mycket bra. Ditt empatiska och samtidigt mycket tydliga sätt har hjälpt mig att komma fram till den optimala förståelsen. Din professionella attityd och din mänsklighet är en speciell och trevlig kombination.
Jag önskar dig många fina nya möten med människor, och jag är helt övertygad om att du kan hjälpa dem mycket bra.
Med vänliga hälsningar
Olga 😊"