Familjeterapi och parterapi online:

Den goda relationen i fokus

Vad mina klienter säger 

Kunskap & Medmänsklighet

"Vill rekommendera Yoshi till dom som känner behov av detta stöd. Så tacksam för hans medmänsklighet och stor kunskap och vilja att hjälpa. Lycka till Yoshi i detta! / Daniel

Fått strategier

"Tack Yoshi för din hjälp i de här samtalen mellan mig och min dotter, där vi har fått strategier för att bygga på vår relation! Tänker att du har en god fingertoppskänsla för hur och vad som behövs i stunden i samtalen, samtidigt som du förmedlar en känsla av att du verkligen bryr dig om, och det är värdefullt. Tack återigen - ser fram emot vår "follow-up"!/ML"

Lyssnar in

"Vi kontaktade dig för att bättre förstå våra tonårsbarn samt att hitta tillbaka till varandra i vår par-relation. På ditt sensibla sätt lyssnar du dig in i vår situation och coacha oss för att bli medvetna om våra egna känslor, vad dessa gör med oss när de kommer upp och hur vi kan hantera dem. Ödmjukt och försiktigt vägleder du oss att identifiera våra fastkörda tanke- och beteendemönster i relationen till varandra och våra barn, som vi sedan tränar att förändra med hjälp av dina tips och övningar. Vi är fortfarande mitt i förändringsprocessen och känner redan nu att vi har kommit närmare i vår kommunikation och därmed också vår relation till våra barn och till varandra.


Tack för att du finns.

M och S / Västra Götaland“

Familjeterapi och parterapi online:

Den goda relationen i fokus

Copyright © Alla rättigheter förbehållna